MERSİN / AKDENİZ - Adanalıoğlu Reşit Can Ortaokulu

Adanalıoğlu Reşit Can Ortaokulu

Adanalıoğlu Mahallesi Süleyman Demirel Cd. Köprü Sk. No15 Akdeniz / MERSİN
Vizyon
Sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren ve onu en donanımlı şekilde bir üst öğrenime hazırlayan bir okul olmaktır.
Misyon
Reşit Can Ortaokulu olarak öğrencilerimizi Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı kazanan, sistemli düşünmeyi ve çalışma alışkanlığını kazandırmak, hayal ve yaratıcılık gücünü artırmak, bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak, bir üst öğrenime hazırlamak için varız.
Saatler
Hafta içi :08:50-12:00 (4 Ders), 12:40-15:00 (3 Ders) Destekleme ve Yetiştirme Kursu :15:10-16:40 (2 Ders)
Ulaşım
Okulumuza; Mersin Büyükşehir Belediyesi 111 numaralı otobüs hattıyla saatte bir düzenlenmektedir. Ayrıca Mersin Kazanlı ve Tarsus ilçesinden de minibüslerle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Taşımalı olarak ;Taşkent hattı,Ziyaret hattı ve Kanal hattı olmak üzere 3 hat üzerinden öğrenci taşınmaktadır.
Adanalıoğlu Beldesi Süleyman Demirel Cd. Köprü Sk. No:15 Akdeniz / MERSİN
Okulumuz Mersin ili ve Akdeniz ilçesi merkezine 20 km uzaklıktadır.
etwinning